XBody – a new wave of fitness

AZ XBODY HUNGARY KFT TÖRTÉNETE

Az XBody Hungary Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő cég, amely egésztestes elektromos izomstimuláción (az izmok elektromos impulzusok által kiváltott összehúzódása) alapuló sporteszköz gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A termék világszerte hódít a fitnesz- és a szépségiparban, de a technológia terápiás kezelések során is hatékonyan alkalmazható.

A cég a fejlesztések élvonalában jár, mindemellett nagy gondot fektet arra is, hogy megfeleljen a különböző szabványoknak és követelményeknek. Többek között ennek is köszönhető, hogy az XBody edzésforma több mint 50 országban van jelen.

Az elmúlt évek során több díjat is kiérdemeltek, mint a kölni FIBO Best Interior & Design díját, a Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár Szakmai díját, valamint a Pegazus díjat, a leggyorsabban növekvő magyar vállalkozás díját.

AZ XBODY EDZÉS

 Az edzéshez egy stimulációs készülékre és egy speciális ruházatra van szükség. A készülék által keltett impulzusokat kábelek, valamint elektródák juttatják el a bőrre, így azok közvetlenül a stimulálni kívánt izomcsoport idegeit érik el. Az eredmény nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban dolgozik, valós terhelésnek megfelelő izom-összehúzódások keletkeznek. Mivel több izomcsoport dolgozik egyszerre, így elegendő csupán heti 2-szer 20-25 perc edzés látványos eredmény eléréséhez.

A MECHATROMOTIVE SZEREPE A FEJLESZTÉSBEN

2016 áprilisában debütált az XBody új generációs eszköze Actiwave néven. A közös munka során létrehoztunk egy olyan hardvert és akkumulátor egységet, mely kis méreténél és könnyű súlyánál fogva lehetővé teszi, hogy az eddigiektől eltérően a készülék és a felhasználó közötti kapcsolat kábelek használata nélkül is megvalósítható legyen. Emellett a vezetékekkel történő csatlakoztatás lehetősége is megmaradt. Másik eredmény, hogy az eszköz üzemideje jelenleg meghaladhatja akár a 12 órát is.

 

A termék weboldala: http://www.xbodyworld.com/

FacebookLinkedIn
FacebookLinkedIn