MOVEO elektromos robogó

Vezérlő kijelző és kommunikációs modul

A koncepció

A MOVEO egy könnyű súlyú, összecsukható villanymeghajtású robogó, ami egy teljesen új koncepció alapján készült. Sokoldalúsága, egyszerű tárolása, biztonsága, kényelmessége, stílusos megjelenése, könnyű tölthetősége révén a mindennapok részévé tud válni. Kezelése egyszerű, minimális energiafogyasztással üzemel és nem szennyezi közvetlenül a környezetet.
A fiatal gépész-, közlekedés- és villamosmérnökökből álló cég több mint 10 éves járműfejlesztési tapasztalata és szakmai múltja szolgáltatta az alapot a MOVEO robogó fejlesztéséhez.

 

MechatroMotive szerepe a fejlesztésben

A MechatroMotive tervezte a robogók kijelző vezérlőjét és kommunikációs modulját. Ez a komplex rendszer CAN-en (ipari kommunikációs protokoll) keresztül cserél adatot az akkumulátorral és a motor egyéb egységeivel, majd megjeleníti a kívánt adatokat használója számára (tölöttségi szint, sebesség, megtett kilométer stb.). Mindemellett használata egyszerű, kezelése felhasználóbarát, megjelenése letisztult és esztétikus. A kijelző LED-es háttérvilágítása megfelelő láthatóságot biztosít eltérő látási viszonyokban is, energiafogyasztása mégis alacsony.

Sőt mi több, a MOVEO képes bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálni a saját fejlesztésű Android applikációval, amely a kapott adatokat valós időben jeleníti meg. Ezzel lehetővé téve használója számára az adatok rögzítését, monitorozását, használati statisztikák létrehozását. Az alkalmazás továbbá lopásgátlóként is szolgál. Az egyedi jelszó megadása nélkül a robogó beindítása nem lehetséges.

 

A MOVEO jellemzői
  • Összecsukható: 2 perc alatt bőrönd méretű csomaggá összecsukható és kerekein húzható.
  • Könnyű: A héjszerkezetű szénszál erősítéses karosszériának és minőségi alkatrészeknek köszönhetően kategóriájában a legkönnyebb jármű.
  • Tiszta: Összecsukott állapotában kerekei, fékei teljesen zárt helyre kerülnek, így nem szennyezi be a környezetét.
  • Vezetési élmény: A kétkerék-hajtás kimagasló biztonságot, vezetési élményt nyújt.
  • Állítható ülés: A párnázott háttámlával ellátott bőrülés vízszintesen állítható, így testmagasságtól függetlenül kényelmes vezetési pozíciót biztosít.
  • LED világítás: A látásról és láthatóságról alacsony fogyasztású LED világítás gondoskodik.
  • Alacsony üzemeltetési költség: Az alacsony fogyasztásnak és gondozásmentes elektromos motoroknak köszönhetően 100 km kevesebb, mint 100 Ft-ba kerül.

 

A termék adatlapja itt érhető el: http://moveoscooter.com/

 

FacebookLinkedIn