Konferencia bemutató

Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan jelen legyünk szakmai közegben, így rendszeresen járunk konferenciákra, meetupokra, egyéb rendezvényekre, ahol szakmai tudás naprakészen tartása mellett a régi kapcsolatok ápolása és újak kialakítása a fő célunk. Sokszor nemcsak vendégként szerepelünk a rendezvényeken, gyakran kérnek fel minket előadónak is.

STARTUP WOLRD CUP & SUMMIT

Prágában került megrendezésre a STARTUP WOLRD CUP & SUMMIT, ahol a MechatroMotive csapatát Kriszti képviselte. A cél új partneri kapcsolatok kialakítás volt, valamint a piaci trendek és új feltörekvő startupok megismerése.

WEB SUMMIT

Balázs képviselte a MechatroMotive-ot Lisszabonban a Web Summit konferencián, amit a Guardian csak a kockák Glastonburyjeként azonosít.

INNORAIL

Balázst felkérték az InnoRail konferencia előadójának és ő szívesen mondott igent. Az előadása a “Frissítse rendszerét IoT megoldásokkal!” címet viselte.

VÁGJ BELE! KEZDJ VÁLLALKOZNI

 

A BGE szervezésében került megrendezésre a Vágj bele! Kezdj vállalkozni! konferencia, ahol ismét Balázs volt az egyik előadó. A téma a következő volt: “Ötlettől a “megvalósításig”, hogyan?”

PROTOTIPIZÁLÁS

Balázs is előadott a Prototipizálás és gyártásszervezés workshopon. Az előadása témája a “Hardver prototípusok fizikai megvalósításához szükséges feltételek” volt.

Összefoglalva elmondható, hogy a MechatroMotive-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy vendégként és/vagy fellépőként is ott legyünk a szakmai konferenciánkon, hogy ezzel is növeljük szakértői státuszunkat, valamint bővítsük kapcsolati hálónkat.

FacebookLinkedIn