Többet rólunk

Valljuk, hogy a folyamatos fejlődés az élet egyik kulcs eleme, ezért fordítunk nagy figyelmet arra, hogy a MechatroMotive-nál ez a lehetőség mindenki számára adott legyen – szakmai és civil oldalról egyaránt. Ugyanez vezérel minket akkor is, ha a fiatalabbakkal találkozunk.

Célunk, hogy megmutassuk a mérnöki szakma szépségét és romantikáját, a benne rejlő lehetőségeket, rávilágítsunk azokra a pontokra, amelyek kapaszkodók lehetnek a fiatalok előrehaladásában.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépész- és Villamosmérnöki Karos hallgatói közül is sokan választják a MechatroMotive-ot helyszínül szakmai gyakorlatuk elvégzésére, vagy éppen szakdolgozatuk megírására. Az Alma Materrel való szoros kapcsolat jegyében a BME-s Pneumobil csapatok közül a Műszakik Pneumobil Team és a Kakukktojás csapatnak is aktív támogatói vagyunk.

A MileStone Insitute diákjai számára Shadow programot biztosítunk, amely során a gimnazisták betekintést nyerhetnek mindennapjainkba, nyomon követhetik az aktuális fejlesztési projekteket, és ezáltal reális képet kaphatnak arról, hogyan is épül fel a szakma.

Varga Balázs ügyvezető rendszeres vendége egyetemeknek, gimnáziumoknak, hogy inspirálja a fiatalokat akár a mérnöki pálya választására, akár vállalkozás alapítására.

 

FacebookLinkedIn