Sajtómegjelenés összefoglaló

A konferencia részvétel mellett büszkén fogadjuk el az interjú felkéréseket is, így sajtó megjelenéseink száma is folyamatosan bővül. A következő bekezdésekben a legutóbbi cikkeket szeretnénk bemutatni.

GYÁRTÁSTREND.HU


“Náluk minden termék innováció” címmel jelent meg egy cikk rólunk a gyartastrend.hu oldalon. A cikkből megtudhatjátok, hogyan született meg a MechatroMotive és vált azzá a céggé, amelyiket most ismerhetik az ügyfeleink.
A MechatroMotive olyan mérnöki szolgáltatásokat nyújtó cég, amelyet egy műszaki főiskolások, egyetemisták között kiírt járműépítő verseny, a pneumobil hívott életre. A versenyek során elért eredmények és teljesítmény alapján bízta rájuk egy tanáruk a MÁV és a Ganz új típusú dízelmotorja fejlesztésének egy részprojektjét, ennek során alapították meg a vállalkozásukat.”

Ha a teljes cikk érdekel, akkor kattints a következő linkre: http://gyartastrend.hu/jovo-gyara/cikk/naluk_minden_termek_innovacio

BUSINESS CLASS MAGAZING

A Business Class Magazin 17. oldalán olvashatjátok a “Sikeres kísérletek a mérnöki kultúrában” című interjút. Balázzsal készült interjúból megtudhatjátok, hogy a mechatronikai projektek mellett mivel foglalkozunk még a MechatroMotive-nál.

A következő idézet ebbe ad egy kis betekintést: “Azokat a startupokat, ahol hardvert is fejlesztenek, nem annyira szeretik, mert ott több a kihívás. Úgy gondoltuk, hogy a befektetői kultúrának is be kell tudni tagozódnia, és ennek a mezsgyéjén indult el egy koncepcióalkotás. Mivel tevékeny srácok vagyunk, úgy gondoltuk, hogy beszélgetni erről jó dolog, de mi inkább csináljuk meg! Fogtuk a saját eszköztárunkat, és alapítottunk egy közös céget. Létrehoztunk egy olyan csoportosulást, ahol a hardverstartup megtalálja azokat a kompetenciákat, amikre szüksége lehet. Ez a SmartWare.tech.”

VASÚTGÉPÉSZET MAGAZIN

A Vasútgépész magazinban jelent meg egy újabb cikk “Motorfejlesztés” címmel a MechatroMotive hathatós közreműködésének köszönhetően. A cikk a magazin 25. oldalán olvasható.

Összefoglalva az eddigi megjelenéseket is jól látszik, hogy figyelünk arra, hogy a lehető legváltozatosabb formában jussunk el a potenciális ügyfél jelöltjeinkhez. Legyen az konferencia, meet-up vagy éppen egy újabb cikk.

FacebookLinkedIn