Az Év Példaképe 2015 különdíj

Varga Balázs kapta az evopro különdíját az Év Példaképe 2015. pályázaton. Az országos népszerűséggel és milliós díjazással járó pályázatot 2013-ban indította el a Példakép Alapítvány, így immár harmadjára hirdették ki az Év Példaképét. A Példakép Pályázaton olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók vehettek részt, akik vállalkozásukkal, életútjukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

Sméja Miklós kapta a 2015-ös Év Példaképe Fődíjat. Év Példaképe Közönségdíjas vállalkozó Merker Dávid, a Hosszúlépés. Járunk? ügyvezetője lett.

Az evopro különdíját Varga Balázs, mérnök, a MechatroMotive Kft. ügyvezetője kapta.
Balázs részletes bemutatkozása itt érhető el.

A kezdeményezést az evopro Holding Zrt. is felkarolta, akik az ország egyik leginnovatívabb vállalataként elkötelezettek az alkotás, a fejlődés támogatásában. A pályázatokat bíráló bizottság tagjaként Mészáros Csaba, az evopro csoport elnök-tulajdonosa így nyilatkozott:

„A példa, amelyet ezek a fiatalok nyújthatnak, több kell, hogy legyen saját céljaik elérésénél. A sikert, ha a maga felszínességében tekintünk rá, inkább irigylik sokan. Csak akkor jelent mély inspirációt, ha felelős és jobbító küldetéstudattal párosul. Valamiféle belső kényszer ez, amelyben az alkotás és az adni vágyás öröme lángol fel. Ez a várva várt csoda: továbbadni a tudást, felfedezni a korábban ismeretlent, elérni egy új minőséget! És megélni mindazt, ami ezzel jár: elviselni fáradságot, lemondást, átvészelni a kétkedés hullámait, de megőrizni a munkába vetett hitet”.

Mészáros Csaba pályázatról szóló gondolatairól bővebben a Példakép Pályázat blogján lehet olvasni.

Az ünnepélyes díjátadóra és gálaestre a Városligeti Műjégpálya Dísztermében került sor 2016. január 15-én.

FacebookLinkedIn